De afwisseling, leuke en mooie dingen maken, mensen blij maken met solide vakwerk: dát is waar wij, aannemers Den Hartog en Mes, zo van houden. Gezamenlijk hebben wij al meer dan 57 jaar ervaring in de bouw.

We leerden elkaar kennen toen we voor dezelfde aannemers werkten. In 2000 besloten we samen verder te gaan als Bouw- en Onderhoudsbedrijf Den Hartog en Mes.

Samen realiseren wij nu al 15 jaar met veel plezier bouwprojecten in regio Krimpenerwaard.

De ene keer plaatsen we een dakkapel of bouwen we een kamer uit, de andere keer betimmeren we een schip of voeren we een complete renovatie uit. De diversiteit van onze werkzaamheden maakt ons werk zo leuk.

Daarnaast is er natuurlijk het contact met klanten. Klantgericht zijn en persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk.

Omdat wij meestal met z’n tweeën werken heeft u altijd twee bekende gezichten in huis. Bij een grote klus schakelen we, in overleg met u, enkele van onze partners in om u nog beter van dienst te zijn. Wij werken veel voor families, die ons weer kennen van mond-tot-mondreclame: mensen die ons aanraden aan hun vrienden nadat wij een mooie klus voor hen geklaard hebben.

Wij voeren alles uit op het gebied van bouw- en renovatiewerkzaamheden. Soms worden wij gevraagd voor bijzondere projecten, zoals het ombouwen van een oud vrachtschip tot een woonschip. Daar zijn we nog steeds trots op, maar met evenveel liefde plaatsen wij een tussenwandje.